Reporter
|
torek, 3. november 2020 ob 14:02 |
Vrhunska kulinarika ni preprosta dejavnost, ki jo ponovno zaženeš, kot bi prižgal luč, je v pismu odločevalcem in javnosti zapisal slovenski...
|
|
Primorske novice
|
torek, 3. november 2020 ob 08:52 |
Vrhunska kulinarika ni preprosta dejavnost, ki jo ponovno zaženeš, kot bi prižgal luč, je v pismu odločevalcem in javnosti zapisal slovenski kuharski mojster Tomaž Kavčič. Ko bo najhujša...
|
|
Krizno ogledalo
|
torek, 3. november 2020 ob 08:00 |
Vrhunska kulinarika ni preprosta dejavnost, ki jo ponovno zaženeš, kot bi prižgal luč, je v pismu odločevalcem in javnosti zapisal slovenski...
|
|
Govori.se
|
sreda, 28. oktober 2020 ob 11:49 |
Iskren pogovor z izjemno kuharsko mojstrico svetovnega slovesa o dveh Michelinovih zvezdicah, njeni novi knjigi Sonce in dež, velikan- skem pomenu Hiše Franko za Posočje in o tem, zakaj tudi v...
|
|
24ur.com
|
sreda, 28. oktober 2020 ob 06:12 |
Eden največjih poražencev koronakrize bosta - kot kaže - prav gotovo turizem in vrhunska kuhinja, ki je Slovenijo postavila na svetovni zemljevid. Letos so to potrdile Michelinove zvezdice, s...
|
|
RTV Slovenija
|
sobota, 24. oktober 2020 ob 06:10 |
Ni mask, ni panike? Tako nekako, zelo pavšalno, bi lahko označili švedski pristop do pandemije covida-19, a je vseeno malce bolj zapleteno. Na Švedskem smo preverjali, kako se prebivalstvo...
|
|
Primorski dnevnik
|
četrtek, 22. oktober 2020 ob 12:41 |
Na seznam 200 najboljših restavracij v Italiji, ki so ga včeraj v Rimu predstavili drugič, se je prvič uvrstila Lokanda Devetak z Vrha. Tudi v...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Naprej > Konec >>
|